Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Neo Skola: Tüm için En İyi Çevrimiçi Eğitim Platformu

Neo Skola, Çocuk Gelişimi'nden Ekonomi'ye, Yoga'dan Kahve'ye ve daha fazla alanda geniş bir kurs yelpazesi sunan kapsamlı bir çevrimiçi eğitim platformudur. NEO SKOLA EGITIM DANISMANLIK VE TICARET AS tarafından geliştirilen bu Android uygulaması, yüksek kaliteli eğitim içeriğine her zaman ve her yerden erişmenizi sağlar.

Neo Skola'nın dikkat çeken özelliklerinden biri, kendi alanlarında uzman olan üst düzey eğitmenlerden oluşan ekibidir. Sizi en iyi öğrenme deneyimini yaşamanız için etkileyici ve bilgilendirici dersler sunarlar.

Bir kursu tamamladıktan sonra, Sertifikasyon Testi'ne girme ve dijital bir sertifika kazanma fırsatına sahip olacaksınız. Bu tanınma, öğrenme yolculuğunuza değer katar ve profesyonel profilinizi güçlendirir.

Ayrıca, Neo Skola, katılımcıların oturumlar sırasında doğrudan eğitmenlere soru sormasını sağlayan canlı sohbet özelliği sunar. Bu etkileşimli öğe, destekleyici bir öğrenme ortamını teşvik eder ve tüm sorularınızın yanıtlandığından emin olur.

Bunun yanı sıra, Neo Skola üyesi olarak, bir kursu tamamladıktan sonra 12 hafta boyunca Ekstra İçeriğe erişim kazanırsınız. Bu, bilginizi genişletmeye ve ilgi alanlarınıza ilişkin daha fazla konuyu keşfetmeye devam etmenizi sağlar.

En iyi eğitmenlerle sürekli öğrenme yolculuğuna çıkabileceğiniz Neo Skola'ya hoş geldiniz. Üyeliğinizi şimdi başlatın ve eğitim fırsatlarının dünyasını keşfedin!

Lütfen bu incelemede geliştiricinin iletişim bilgileri ve kişisel detayları sağlanmamaktadır.

Program diğer dillerde mevcuttur

Neo Skola Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 5.8.9

(0)
  • Güvenlik Durumu

Neo Skola hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Neo Skola denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam